Μέγεθος Γραμματοσειράς: A A A      Χρώμα:

Εκπαιδευτική Εκδρομή της Δομής Γιάννουλης στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων


ΗΜ/ΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 10 Απρ 2018

Ημερήσια Ψυχαγωγική / Εκπαιδευτική Εκδρομή πραγματοποίησαν οι εκπαιδευόμενοι και το προσωπικό της Δομής Γιάννουλης του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κ.Κ.Π.Π.Θ., την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, με προορισμό το Νεραϊδοχώρι Τρικάλων, με το ταξιδιωτικό γραφείο ΜΑΝΤΕΛΑΣ ΤΟΥΡΣ.
Οι εκδρομείς αναχώρησαν στις 08:00 το πρωί από την πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνα. Ενδιάμεσα στη διαδρομή και μεταβαίνοντας στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων, επισκέφθηκαν τον Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου στην πόλη των Τρικάλων, απόλαυσαν τα γραφικά τοπία της περιοχής στην Πύλη και την Παλαιοκαρυά, ενώ επισκέφθηκαν επίσης, το περίφημο μονότοξο γεφύρι του τόπου και απόλαυσαν τη φυσική ομορφιά των Καταρρακτών.
Όλες οι εποχές του χρόνου βάλθηκαν να εντυπωσιάσουν, ήδη, από το πρωινό ξεκίνημα κι έτσι, η λιακάδα, η βροχή και το χιόνι στόλισαν εναλλάξ σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής την ανοιξιάτικη, ανθισμένη και πολύχρωμη φύση, προκαλώντας ενθουσιασμό και προσφέροντας μια, πραγματικά, μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες.
Η ημερήσια εκπαιδευτική/ψυχαγωγική εκδρομή πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο των ετήσιων προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του Τμήματος Επαγγελματικής Κατάρτισης της Δομής Γιάννουλης και στόχευε πολλαπλώς στους τομείς ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων, πρακτικής εξάσκησης σε δεξιότητες αυτοεξυπηρέτησης και διαχείρισης με υπευθυνότητα προσωπικών θεμάτων των ωφελουμένων, καθώς και γνωριμίας με φυσικά τοπία και πολιτιστικά χαρακτηριστικά περιοχών της γεωγραφικής μας περιφέρειας.
Τέλος, ο ψυχαγωγικός χαρακτήρας της εκδρομής αναδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού δεν έλειψαν το κέφι, το καλό φαγητό και ο χορός, καθώς και οι στάσεις για καφέ ή αναψυκτικό, τα γέλια, τα πειράγματα και η καλή συναναστροφή μεταξύ των συμμετεχόντων, έως τις 19:00 το απόγευμα που επέστρεψαν στο σημείο εκκίνησης, κουρασμένοι, αλλά ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.
 
 


Τελευταίες Ανακοινώσεις

Διαβάστε Περισσότερα