Μέγεθος Γραμματοσειράς: A A A      Χρώμα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑμεΑ


ΗΜ/ΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 01 Μαρ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δομή Γιάννουλης του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας, λειτουργεί από το 1992 και σκοπός του είναι η ψυχοπαιδαγωγική και κοινωνική μέριμνα, η προεπαγγελματική και επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση Ατόμων με Αναπηρία, με τελικό στόχο την κοινωνική ένταξη και ενσωμάτωση.
Με αφορμή την 3η Δεκέμβρη - Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - ημέρα αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και προάσπιση των δικαιωμάτων των Α.μεΑ., κάνουμε γνωστό στους συμπολίτες μας, σε ομάδες, συλλόγους και σχολεία, ότι μπορούν να μας επισκεφτούν κατά τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 02, 03 και 04 Δεκεμβρίου (αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου), προκειμένου όσοι επιθυμούν, να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τη λειτουργία των Εργαστηρίων και γενικότερα της Δομής μας, κάνοντας πράξη τα μηνύματα της 3ης Δεκεμβρίου.
Για προγραμματισμό των επισκέψεων, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά, από 08:00 έως 14:00, στους αριθμούς: 2413 503 924 (Β. Ριζούλη) και 925 (Ελ. Κόκκινου). Διεύθυνση: Παπάγου 49, Γιάννουλη Λάρισας.
 

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Διαβάστε Περισσότερα