Μέγεθος Γραμματοσειράς: A A A      Χρώμα:

Δωρεά της ΕΟΣΛΜΑ-Υ


ΗΜ/ΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 07 Μαρ 2016

Κατόπιν πρότασης του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας προς την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), την οποία και απεδέχθη το Διοικητικό της Συμβούλιο, έγινε δωρεά ποσού, ύψους 5.500 €, προς τη Δομή Γιάννουλης του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Τη δωρεά παρέλαβε για λογαριασμό του Κ.Κ.Π.Π.Θ. η Πρόεδρος του Δ.Σ., κα Δ. Ριζούλη, σε τελετή που έγινε στο μουσείο Μπενάκη, στην Αθήνα στις 13 Ιανουαρίου 2016, από τον Πρόεδρο της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, κ. Ν. Γούλα και τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κ. Παναγόπουλο.

Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από τα χρήματα που κατέβαλαν οι αθλητές, ως συμμετοχή, στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών 2015 «Γρηγόρης Λαμπράκης», με σκοπό να διατεθούν σε Φορείς - Ιδρύματα - Συλλόγους, που έχουν κοινωφελή και ανθρωπιστικό σκοπό.

Η ευγενική δωρεά της ΕΟΣΛΜΑ-Υ θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ποιοτική και λειτουργική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών Εργαστηρίων της Δομής Γιάννουλης.


Τελευταίες Ανακοινώσεις

Διαβάστε Περισσότερα