Μέγεθος Γραμματοσειράς: A A A      Χρώμα:

Επίσκεψη των νέων της δομής του Αμπελώνα στη Ζυθοποιία Πηνειού


ΗΜ/ΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 13 Δεκ 2019

Οι νέοι του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας του Παραρτήματος Α.με.Α Λάρισας «ο Αριστεύς» της δομής του Αμπελώνα είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη Ζυθοποιία Πηνειού  στο 7ο χλμ Επ. Οδού, Λάρισας – Συκουρίου ενόψει χριστουγεννιάτικης περιόδου. 
Καλωσορίζοντας στο χώρο υποδοχής τους νέους της δομής τους με τους συνοδούς τους, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας κα Βούρδα Δήμητρα παρουσίασε  ένα πλούσιο σε γνώση εκπαιδευτικό υλικό για την παρασκευή ζύθου από αρχαιοτάτων χρόνων έως τις μέρες μας καθώς και βίντεο από τη θεμελίωση έως και την τελετή εγκαινίων της Ζυθοποιίας Πηνειού. Από τον υπεύθυνο παραγωγής και εμφιάλωσης της μπύρας LOLA κο Παναγιώτη Σακκά  οι νέοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο παρασκευής και εμφιάλωσης της μπύρας και να ξεναγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ζυθοποιείου. 
Μέσα από γεύσεις βύνης και λυκίσκου, μέσα  ήχους και τα χρώματα, η Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας κα Ριζούλη ευχαριστεί θερμώς τους εργαζόμενους της εταιρίας για την υποδοχή και φιλοξενία που επιφύλαξαν στους νέους της δομής ανανεώνοντας στο μέλλον για νέες  επισκέψεις.


Τελευταίες Ανακοινώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας:

2413 503900

Στείλτε μας e-mail:

kkpthessaly@1033.syzefxis.gov.gr

Βρείτε μας:

Γιάννουλη, Λάρισα

Στο διαδίκτυο:

KKPPT
CREATED BY ITWORX