Μέγεθος Γραμματοσειράς: A A A      Χρώμα:

Η Δομή Γιάννουλης με το κίνημα Let’s do it Greece


ΗΜ/ΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 10 Μαϊ 2018

«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις»
Κάνοντας πράξη το μήνυμα του κινήματος   Let’s do it Greece.  η Κοινωνική Υπηρεσία της Δομής Γιάννουλης του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, οργάνωσε δυο δράσεις, μέσα στην εβδομάδα που ελάμβανε χώρα η Πανελλήνια Εκστρατεία καθαρισμού διαφόρων σημείων της χώρας.
Εκπαιδευόμενοι της Δομής, εργαζόμενοι και εθελοντές του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας του Ερυθρού Σταυρού δήλωσαν συμμετοχή, μάζεψαν σκουπίδια από το Κηποθέατρο και την περιοχή της Γιάννουλης  και έγιναν κομμάτι της  αλλαγής που όλοι περιμένουμε…
Το κίνημα Let’s do it Greece  ξεκίνησε το 2012  όταν εθελοντές από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αττικής «Ώρα για Δράση» και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ξεκίνησαν την πρώτη προσπάθεια να συντονίσουν εθελοντές από όλη την Ελλάδα προκειμένου να καθαριστούν διαφορές περιοχές της χώρας μας. Είκοσι χιλιάδες  εθελοντές πήραν μέρος και από τότε κάθε χρόνο δίνεται το ίδιο ραντεβού.
Φέτος συμμετοχή αναμένεται από τους διοργανωτές να ξεπεράσει τους 150.000 εθελοντές πανελλαδικά. Η εκστρατεία τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Περισσότερες πληροφορίες για την εκστρατεία μπορεί κανείς να βρει στη σελίδα  http://www.letsdoitgreece.org.  
 


Τελευταίες Ανακοινώσεις

Διαβάστε Περισσότερα