Μέγεθος Γραμματοσειράς: A A A      Χρώμα:

Ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στη Δομή Γιάννουλης


ΗΜ/ΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 10 Απρ 2018

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, οι εκπαιδευόμενοι και το προσωπικό της Δομής Γιάννουλης του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κ.Κ.Π.Π.Θ., τίμησαν τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, καθώς και τη θρησκευτική γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Δομής, παρουσία γονέων και φίλων, όπου σε μια όμορφη, γιορταστική ατμόσφαιρα, έγινε η ιστορική αναδρομή των γεγονότων και οι εκπαιδευόμενοι ερμήνευσαν επετειακά τραγούδια, απήγγειλαν ποιήματα και χόρεψαν δημοτικούς χορούς ντυμένοι με όμορφες, παραδοσιακές στολές.
Παράλληλα, σε εξωτερικό χώρο της Δομής, στήθηκε έκθεση προϊόντων των Εργαστηρίων του Τμήματος Επαγγελματικής Κατάρτισης. Οι πασχαλινές δημιουργίες των εκπαιδευομένων και των εκπαιδευτών τους, εντυπωσίασαν για μία ακόμη φορά τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έσπευσαν να προμηθευτούν τις πρωτότυπες εαρινές συνθέσεις της έκθεσης.
Ανήμερα της εθνικής εορτής, ομάδα εκπαιδευομένων κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Ηρώων και συμμετείχε στη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στις 11:00 π.μ. στην Γιάννουλη Λάρισας. 


Τελευταίες Ανακοινώσεις

Διαβάστε Περισσότερα